Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Így kell lávában konzerv raviolit főzni (nem)

Kilenc méterre repült a lávába tett konzervdobozból a tészta, de ez nem azt jelenti, hogy a vállalkozás eleve lehetetlen lenne.

0 Tovább

Undorító, de igaz: karácsonyi menü konzervben

Kedves emberek, ez most nem gyakorlat, ez éles.

0 Tovább

Halkonzervből csak a sznob vegye a drágát

Vettünk négy doboz közönséges, 100 és 200 Forint közötti áron értékesített olajos szardíniát, és összekóstoltuk tízszer annyiért árult testvéreikkel, és nagyot néztünk. Büdös és a fogyasztóknak kedvező végkifejlet egy szerelmetes étel tesztjén.

148 Tovább

Tonhalkonzerv házilag

A jó tonhalkonzerv drága, miért nem készítünk házilag olajos tonhalat? Mert még drágább.

Egy baszk szakácskönyvet forgatva futottam rá a konfitált tonhalra, rögtön felizgatott.

32 Tovább

malackaraj

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek